Galaxy Note 8 ar putea fi lansat la finele lunii august

- Adrian Ungureanu
245

Samsung plănuiește să se pună din nou ca un ghimpe în coasta celor de la Apple și ar putea să lanseze noul phablet Galaxy Note 8, nu cu mult timp înainte de lansarea noilor iPhone-uri.

Apple va atrage foarte mult atenția în această toamnă pentru că urmează să lanseze trei telefoane, iar dintre acestea unul va fi modelul aniversar de iPhone, popularizat în media ca fiind iPhone 8, deși ar putea avea alt nume.

Samsung încearcă să le strice planurile celor de la Apple și plănuiește să lanseze noua generație de phableturi la finele lunii august. Ultimele zvonuri legate de iPhone-uri sugerau că Apple le va prezenta la începutul lunii septembrie, iar spre finalul aceleași luni sau la începutul lunii octombrie să înceapă livrările de telefoane.

Astfel, rivalul sud-coreean speră să taie anticipat din elanul pe care l-ar putea lua Apple. Va fi destul de dificil, totuși, chiar și pentru o companie ca Samsung să influențeze prea mult ceea ce se va întâmpla cu Apple în această toamnă.

În primul rând pentru că seria Galaxy Note este afectate de problemele de anul trecut. În al doilea rând, tot mai multe rapoarte de piață afirmă că fanii iPhone vor intra într-un nou super-ciclu de reînnoire a telefoanelor, situație generată de zvonurile legate de telefonul aniversar care ar urma să fie unul spectaculos și care pare să fie ținta majorității celor care vor să cumpere un telefon de generație nouă de la Apple.