Galaxy Note 8 ar putea avea ecrane cu raport mai mare decât cele de pe Galaxy S8

- Adrian Ungureanu
212

Este deja destul de clar că Samsung va instala noile ecrane Infinity și pe următoare generație de phableturi din gama Galaxy Note, dar se pare că acestea vor beneficia de ecrane îmbunătățite.

O nouă imagine cu ceea ce pare a fi ecranul de protecție pentru Galaxy Note 8 ne arată un raport între dimensiunea ecranului și cea a corpului telefonului și mai bun, în sensul că va ocupa și mai mult din panoul frontal al telefoanelor decât pe modelele S8.

După cum vedeți din imagine, marginile care limitează partea inferioară și cea superioară a ecranului sunt și mai mici, ceea ce o utilizare și mai bună spațiului oferit de panoul frontal al telefonului.

În ceea ce privește specificațiile, Galaxy Note 8 ar urma să fie echipat cu un display SuperAMOLED de 6,3 inci, cu rezoluție Quad HD+, cu margini curbate, noua platformă Snapdragon 836, versiuni de 6GB și 8GB memorie RAM, până la 258 GB spațiu de stocare intern, sensor de amprentă amplasat pe partea din spate, dar nu ca pe modelele Galaxy S8 și sub camera foto duală cu care va fi echipat noul phablet.

Lansarea acestui nou model ar putea avea loc spre finalul lunii august, ultimele zvonuri sugerând data de 26 august ca fiind ziua în care va fi prezentat, în cadrul unui eveniment ce va avea loc la New York.