Galaxy Note 7 recondiționat ar putea fi lansat în iunie, cu un nou nume

- Adrian Ungureanu
202

Samsung încearcă să-și recupereze banii pierduți în urma eșecului înregistrat anul trecut cu modelele Galaxy Note 7 și va readuce pe piață modelele retrase, după ce le-a recondiționat.

Până acum s-a speculat că telefoanele vor reveni pe piață cu numele Galaxy Note 7R, de la Refurbished – recondiționat. Totuși, ultimele informații care au apărut despre planurile companiei sud-coreene legate de acest telefon ne spun altceva.

Versiunea recondiționată ar urma să fie lansată cu numele Galaxy Note FE. FE ar veni de la Fandom Edition. Dacă ar fi așa, înseamnă că Samsung are așteptări mari, pentru că nu știu câți fani a apucat Galaxy Note 7 să-și facă, ținând cont de problemele pe care le-a avut.

Cât despre lansare, ultimele zvonuri sugerează că va avea loc luna viitoare, telefoane urmând să fie lansate în prima fază pe piața sud-coreeană. Între timp, se pare că și China ar putea să primească modelele recondiționate de Galaxy Note 7, un retailer chinez listând, deja, telefonul, la un preț de aproximativ 520 de dolari. Totuși, noile informații sugerează că ar putea fi mai ieftin.