Galaxy J7+, noul telefon cu cameră duală de la Samsung, apare în imagini reale

- Adrian Ungureanu
318

Săptămâna trecută aflam Samsung va lansa în curând un nou model de telefon dotat cu cameră duală, un nou model în gama de telefoane de buget a companiei, și anume modelul Galaxy J7+.

Telefonul urmează să fie lansat în Tailanda, dar cu siguranță va ajunge și în alte piețe, dar deocamdată știm că va fi prezentat ”în curând”. Până atunci, iată că noul telefon de la Samsung și-a făcut apariția într-un set de imagini reale, arătându-ne telefonul din toate unghiurile.

Noul telefon vine cu un ecran de 5,5 inci, SuperAMOLED, cu rezoluție Full HD, procesor octa-core Exynos 7870, 4 GB memorie RAM, 32 Gb memorie internă, slot pentru card microSD, scaner de amprente, baterie de 3,000 mAh și va oferi suport dual-SIM.

Componenta foto nu a fost dezvăluită, dar camera de pe spate va fi duală, iar cea de pe față ar putea fi același model cu senzor de 13 MP, de pe celelalte variante de Galaxy J7.

Prețurile nu au fost dezvăluite nici el și nici în ce alte țări va fi lansat, dar ca și alte modele din seria Galaxy J, este foarte posibil să ajungă și în România.