Galaxy J5 (2018) depistat în testul de referință de la GFXBench

17672

Se pare că Samsung nu lucrează doar la modelele din seria Galaxy despre care am auzit destul de multe zvonuri în ultima perioadă și ci la modelele din familia de telefoane de buget, Galaxy J.

Modelul Galaxy J5, ediția 2018, a fost depistat în baza de date a testului de referință de la GFXBench, iar rezultate arată dotări destul de bune pentru un model din clasa sa, dar este oarecum de așteptat pentru că vorbim de o generație de telefoane care se va lansa anul viitor.

Telefonul apare că are un ecran de 4,8 inci, cu rezoluție HD (1280×720 pixel), oarecum, un indiciu că Samsung nu va pune display-uri Infinity pe gama low cost, așa cum o va face pe telefoanele din gama de clasă medie Galaxy A.

La interior regăsim un procesor proprietar, Exynos 7570, quad-core tactat la 1,4GHz. Acesta este asistat de un procesor grafic Mali-T720 și cei 3GB de RAM. Telefonul va avea 32 GB spațiu de stocare intern, dar foarte probabil va avea și slot de card microSD, ca toate modelele de la Samsung.

Componenta foto pare să fie formată dintr-o cameră principală de 12MP și una pentru selfie-uri de 8MP.

Încă nu sunt date legate de data de lansare sau prețuri, dar este foarte devreme ca aceste informații să fie disponibile. Anul acesta, modelele principale din gama Galaxy J au fost lansate în luna iunie. Este posibil ca în 2018, serie J să fie lansată mai devreme.