Galaxy J3 (2017) deconspirat – specificațiile complete și imagini din toate unghiurile

- Adrian Ungureanu
442

Samsung va lansa și în acest an toate cele trei modele principale a gamei sale de telefoane de buget, Galaxy J, iar acum avem informații despre toate modelele.

Mai întâi au fost descoperite modelele J5 și J7, modelele mai potente ale acestei game, dar acum au apărut informații și imagini ce par a fi oficiale, despre mezinul familiei, modelul J3.

Din date care au ajuns pe internet aflăm că Samsung SM-J330, adică J3 ediția 2017, va avea un ecran de 5 inci, cu rezoluție HD, procesor Exynos 7570, versiuni de 2 GB și 3 GB memorie RAM și opțiuni de 16 și 32 GB spațiu de stocare intern.

Ambele camere de pe Galaxy J3 au senzori de 16 MP, telefonul va fi alimentat de o baterie de 2.600 mAh și va rula pe Android 7.0 Nougat. Galaxy J3 nu va primii o carcasă metalică la fel ca și frații săi mai mari, acesta fiind ”îmbrăcat” în plastic.

Referitor la disponibilitate, telefonul va fi disponibil la nivel global, iar prețul nu ar trebui să fie mai mare de 200 de euro. Deocamdată, nu sunt date legate de data oficială de lansare, dar nu ar trebui să așteptăm prea mult până când Samsung le va prezenta.