Galaxy Folder 3 apare într-o presupusă randare de presă

- Adrian Ungureanu
216

Samsung a lansat deja anul acesta un telefon cu clapetă, modelul SM-G1650, în Coreea de Sud, dar urmează încă un model, SM9298, care ar urma să se numească Galaxy Folder 3 (a fost lansat între timp sub numele Leader 8, în China).

Modelul și-a făcut acum apariția într-o presupusă randare de presă, în care putem vedea telefonul din toate unghiurile.

Din zvonurile anterioare știm că ambele vor avea 4,2 inci și rezoluție Full HD. Va fi echipat cu procesor Snapdragon 821, vârfurile de gamă din 2014, 2GB de RAM și 64 GB spațiu de stocare intern. De asemenea, telefonul și va fi rezistent la apă și praf. Camera principală va avea un senzor de 12MP, în timp ce camera de selfie-uri va avea un senzor de 5 MP.

Totodată, din manualul de instrucțiuni care a apărut pe site-ul oficial al celor de Samsung, confirmă suportul dual-SIM, încărcare wireless, suportul pentru serviciul Samsung Pay, senzorul de amprentă, platforma Samsung Knox care va oferi mai multă siguranță, conectivitatea 4G LTE, Bluetooth, Wi-Fi, NFC și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Manualul de instrucțiuni confirmă și faptul că acest model a fost certificat de Comisia de Comunicații Federală a SUA, deci ar putea fi lansat inclusiv pe piața nord-americană. Totuși, modele anterioare, Galaxy Folder și Galaxy Folder 2 au fost lansate doar în China, așa că ar fi o premieră dacă aceste model va fi lansat și pe piețele occidentale.