Galaxy A8+ apare în imagini reale – un soi de S8 fără margini curbate

- Adrian Ungureanu
425

Așteptăm ca Samsung să reînnoiască seria Galaxy A la începutul anului viitor și se pare că pe lângă modelele A3, A5 și A7 Samsung ar mai putea lansa și alte două modele, Galaxy A8 și A8+.

Există și speculații că A3 nu va mai fi, ceea ce pare tot mai plauzibil, pentru că mai toate scăpările de până acum au fost doar despre A5 și A7, care a apărut în tot felul de randări, seturi de specificații și așa mai departe. Ar fi o teorie și mai stranie, ca Samsung să renunțe la structura de până anul acesta, și să rămână în două modele, A8 și A8+. Nu sunt destul de multe argumente care să susțină aceste speculații, dar ar putea fi adevărate.

Oricum, modelul Galaxy A8+ și-a făcut apariția într-un set de fotografii reale. Vedem un telefon care aduce foarte mult cu seria Galaxy S8, design-ul fiind aproape identic, cu excepția notabilă a marginilor curbate ale ecranului. În rest este același format Infinity, cu raport 18:9 și nu vedem butonul fizic pentru asistentul virtual Bixby. Trebuie menționat și faptul că modelele S8 și S8+ au ecrane cu raport 18,5:9.

Detaliul foarte interesant din aceste poze este acela că pare că telefonul dispune de cameră de selfie-uri duală, cei doi senzori de cameră fiind destul de vizibili.