Galaxy A8+ apare în clip video – dispune cameră de selfie-uri duală!

- Adrian Ungureanu
414

Samsung va schimba structura seriei Galaxy A, în 2018. Galaxy A5 și A7 devin Galaxy A8 și A8+, iar acesta din urmă a apărut într-un clip video, filmat în Bangladesh.

Între timp, Samsung a publicat și manualul de instrucțiuni, dar nu a oferit date legate de specificații. Dar nu mai este o problemă pentru că specificațiile au fost confirmate în acest video.

https://youtu.be/n-JITwMpJto

După cum vedeți, telefonul dispune de un ecran de 6 inci, Infinity Display, cu rezoluție Full HD+ cu format 18,5:9, (2220x1080p). La interior regăsim un procesor Exynos 7885, octa-core, două nuclee tactate la 2,2GHz, iar celelalte șase la 1.6GHz.

Telefonul mai oferă 6GB memorie RAM, 64GB spațiu de stocare internă slot de card microSD de până la 256GB, o baterie foarte generoasă de 3.500mAh ora, încărcare rapidă și este certificat IP68, ceea ce înseamnă că este rezistent la apă și praf.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală cu un singur senzor de 16MP. În față regăsim o cameră duală pentru selfie-uri, cu senzori de 16MP și 8MP.

Astfel, Galaxy A8+ devine primul telefon cu cameră selfie duală din portofoliul Samsung. Este foarte posibil ca și modelul A8 să aibă aceeași componentă foto, dar avem nevoie de o confirmare.

Una peste alte, Galaxy A8+ arată bine și pare destul de bine echipate. Nu are ecran cu marginile curbate ca pe modelele S8 și S8+, dar per total pare să fie o versiune Lite a vârfului de gamă lansat în primăvara trecută.

Cât despre preț, se spune că ar urma să fie cam scump. 600 de dolari este un preț destul de ridicat pentru un model de clasă medie. Chiar dacă este cel mai bun telefon de pe acest segment.