Galaxy A7 2018 descoperit pe Geekbench, cu procesor nou și 6GB memorie RAM

394

Noile telefoane din familia Galaxy A de la Samsung sunt așteptate în luna ianuarie, dar această apariție la Geekbench poate fi catalogată ca una timpurie.

Încă mai este timp ca unele lucruri să se mai schimbe, dar un model Samsung SM-A730F, un indicator pentru modelul Galaxy A7, și-a făcut apariția în baza de date a testului de referință de la Geekbench.

Geekbench este mai puțin ofertant decât GFXBench care oferă informații și despre display sau camere, dar primim informații despre procesor și cantitatea de RAM instalată la bordul noului telefon. Rezultatele arată că modelul A7 ediția 2018, va avea un procesor nou Exynos 7885, octa-core, tactat la 1,6GHz. Este un nou procesor produs de Samsung pentru telefoanele din clasa medie.

Noul telefon va avea avea o cantitate destul de mare în aceea ce privește memoria RAM. Chiar mai mult decât au avut modelele Galaxy S8 și S8+, mai exact Galaxy A7 2018 va veni cu 6GB memorie RAM.

Modelul testat recent pe Geekbench încă rula pe Android 7 Nougat, dar cu siguranță în ianuarie 2018, când va ajunge pe piață va fi livrat cu noul Android 8.0 Oreo.

Din alte zvonuri mai aflăm că, la fel ca și celelalte modelele A3 și A5, noul A7 va avea display Infinity de 6 inci cu rezoluție Full HD+ (2160×1080 pixel), în format 18:9, senzor de amprentă pe spate și buton dedicat pentru Bixby, la fel ca și modelele de vârf care au fost lansat în acest an, Galaxy S8, S8+ și Note 8