Galaxy A7 2018 apare deja pe GFXBench!

- Adrian Ungureanu
226

Pare foarte devreme ca Samsung să fi produs deja un model funcțional de Galaxy A7 versiunea 2018, dar ultimul telefon care a apărut în baza de date a testului de referință GFXBench este destul de convingător.

Principalul indiciu constă în numele de model sub care a fost testat, SM-A730x, iar în condițiile în care modelul din 2016 avea numărul de model SM-A710x, iar cel de anul acesta SM-A720x, pare destul de logic să credem că este vorba despre Galaxy A7 versiune 2018.

Un aspect care ne face să ridicăm din sprâncene este diagonala care apare în dreptul display-ului cu rezoluție Full HD. Potrivit rezultatelor de pe GFXBench, dispozitivul testat are o diagonală de 86,7 inci, adică 220 cm. Ar fi o diagonală demnă de un super televizor, dar aspectul care ne face să ne îndoim de faptul că este televizor este acela că acest dispozitiv SM-A730x dispune de camera frontală și cameră spate. Dacă pe o cameră frontală ar avea logică pe un Smart TV, o cameră amplasată în spate nu are nicio logică.

Restul specificațiilor ne mai arată un procesor octa-core, destul de puternic, tactat la 2,1 GHz, 4GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare intern și sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat.

Cu siguranță este un model preliminar și de aici, cel mai probabil, și eroare din dreptul diagonalei ecranului.