Galaxy A5 2018 apare în randări ale unui producător de huse de protecție

475

Producătorii de huse de protecție sunt mereu o sursă de informații grafice, în condițiile în care randările lor pentru produselor lor scapă mereu pe internet.

Ieri vedeam randări cu Galaxy S9 în husele de protecție de la Ghostek, acum modelul Galaxy A5, ediția 2018, apare și el în randările altui producător, Olixar. Diferența este că, dacă în cazul randărilor Ghostek, modelul Galaxy S9 este ascuns destul de bine în husă, modelul Galaxy A5 2018 este expus aproape complet, pentru că husele de la Olixar sunt transparente.

Se confirmă, încă o dată, ecranul Infinity, cu format 18,5:9, prezența butonului dedicat pentru asistentul virtual Bixby și amplasarea senzorului de amprentă pe spate, sub camera foto, cu un singur senzor. Au existat ceva speculații la un moment dat că am putea vedea camere duale și pe modelele din seria, dar cel puțin în cazul modelului A5, cele mai recente informații și spun că nu.

Evident, nu există nicio cale de a dovedi că acesta va fi design-ul final al modelului Galaxy A5 2018. Dar ținând cont că noile telefoane vor fi prezentate, cel mai probabil, la CES 2018, care are loc între 9 și 12 ianuarie, în Las Vegas, este foarte posibil ca Olixar să fi pus mâna pe CAD-urile oficiale/finale. Și cred ca ar trebui să fie, pentru că aceste huse sunt scoase la vânzare de un retailer britanic, mobilefun.co.uk!