Funcția Dual-View Camera este acum disponibilă pe HUAWEI P30 și P30 Pro

409

Huawei oferă utilizatorilor modelelor HUAWEI P30 și P30 Pro o nouă modalitate de captură pentru camera integrată în cele două smartphone-uri. Funcția Dual-View Camera, care permite utilizatorilor să realizeze înregistrări video cu ecran divizat, devine disponibilă odată cu recenta introducere a EMUI 9.1 și cu implementarea treptată a update-ului B153.

Cu această capabilitate, utilizatorii pot realiza înregistrări video folosind simultan camera principală a telefonului și lentila de panoramare pentru a obține două perspective în același timp pe ecran.

Folosită individual, funcția Dual-view camera permite producții videografice de excepție, dar poate fi utilizată concomitent și cu alte caracteristici, precum AI editor – modul de editare video bazat pe inteligența artificială. Cu ajutorul dublelor perspective, seria HUAWEI P30 oferă o funcție complet nouă pentru smartphone-urile prezente acum pe piață, permițând utilizatorilor să capteze evenimente în ansamblu sau să vizualizeze complet o scenă într-o manieră unică.

Caracteristicile funcției Dual-View Camera includ:

  • Captarea unei perspective largi cu mai mult fundal și mai multe obiecte prezente în imagine
  • Mărirea simultană a cadrelor vizate cu ajutorul ecranului divizat
  • Fotografierea/filmarea din două unghiuri diferite, în modul panoramic și în plan apropiat în același timp
  • Realizarea fotografiilor artistice și creative care surprind în cele mai mici detalii momentele speciale ale vieții

Telefonul HUAWEI P30 poate fi achiziționat la un preț recomandat de 3.299 de lei, HUAWEI P30 Pro cu 8GB RAM + 256GB ROM are un preț recomandat de 4.399 de lei, iar HUAWEI P30 Pro cu 6GB RAM + 128GB ROM costă 3.999 de lei.