Fly Go oferă vacanțe în rate cu dobândă zero la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României

366

Fly Go, una dintre cele mai mari agenții de turism online din România, participă la Târgul de Turism al României și oferă clienților vacanțe la prețuri avantajoase care pot fi plătite în rate, cu dobândă zero.

Clienții pot alege unde să-și petreacă vacanța viitoare, din peste 8.600 de destinații disponibile pe Fly-Go.ro, fără constrângerea achitării sumei în avans pentru sejurul achiziționat, aceștia având la dispoziție o perioadă de un an de zile pentru plata vacanței, în 12 rate fixe lunare, cu dobândă 0%. Opțiunea de plată în rate este valabilă atât pentru vacanțele alese, cât și pentru orice alte produse ori servicii achiziționate de pe Fly-Go.ro.

De asemenea, clienții se bucură și de o perioadă de grație de 30 de zile cu zero costuri la achitarea integrală în acest interval, precum și de gratuitate la taxa de serviciu a agenției de turism online Fly Go.

E un bun moment pentru cumpărarea vacanțelor de anul viitor. Ne-am gândit să venim în întâmpinarea dorințelor clienților și să le dăm posibilitatea de a accesa destinații noi, poate chiar mai scumpe, dar pe care să le poată plăti mult mai ușor, în rate, cu dobândă zero”, spune Stefano Iervolino, fondator și CEO Fly Go. „Am observat încă de la începutul anului că tot mai mulți români aleg să își petreacă vacanțele în destinații din orașe mai mici, în zone mai puțin accesibile sau cunoscute, cum sunt cele din Croația (Dubrovnik), Malta, Italia (Alghero, Sicilia), Franța (Corsica) sau Turcia (Bodrum)”.

Sumele pe care le alocă românii pentru vacanțele în străinătate sunt în creștere, și variază între 1.500 de euro și 2.000 de euro.  Majoritatea românilor aleg sejururi de 7 zile, apreciază confortul și optează pentru cazare în unități hoteliere mari.

A crescut interesul și pentru locațiile care pot fi accesate tot timpul anului, precum Sardinia, insula din Mediterană care are o temperatură plăcută chiar și în lunile mai friguroase de pe continent. „Sardinia este o destinație nou intrată în preferințele turiștilor români. Pentru anul viitor ne așteptăm să fie una dintre cele mai accesate destinații de vacanță”, mai spune Stefano Iervolino.

Fly Go  va fi prezentă la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, ce se desfășoară la Romexpo, în perioada 15 – 18 noiembrie. Vizitatorii standului Fly Go pot câștiga, prin tragere la sorți, o vacanță de 7 nopți, pentru două persoane, cu mic dejun inclus, în Alghero, unul dintre cele mai frumoase orașe din Sardinia, în perioada 19 – 26 mai 2019.