Flanco fură startul și a demarat campania Black Friday care va dura până pe 19 noiembrie

- Adrian Ungureanu
372

Cei de la Flanco au furat startul anul acesta de Black Friday și au anunțat startul campaniei de Black Friday, care se va întinde pe o perioadă de circa 3 săptămâni, în perioada 27 octombrie – 19 noiembrie.

Pentru Black Friday, retailerul a pregătit un stoc de peste 385.000 de produse, multe dintre ele lansate în acest an.

“Black Friday s-a schimbat, de la an la an, nu doar la nivel local, ci și global. Anul trecut, marii retaileri internaționali au sărbătorit cel mai mare eveniment de shopping al anului, la fel ca noi, timp de o lună”, a declarat, într-un comunicat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Flanco a pregătit clienților stocuri de peste 100.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 25.000 de notebook-uri, 70.000 de electrocasnice mari și 140.000 de electrocasnice mici. Stocul accesoriilor și al produselor pentru entertainment numără peste 250.000 de articole.
Retailerul va avea disponibile peste 100 de repere din gama proprie, Vision, de la televizoare și telefoane, până la electrocasnice mari și mici (aparate frigorifice, mașini de spălat, aragazuri, aspiratoare, fiare de călcat, cuptoare cu microunde, mașini de tocat, storcătoare, mixere, cafetiere, râșnițe).

Pe întreaga durată a campaniei, echipa Flanco va actualiza oferta de produse, urmând ca în ultimul weekend, între 17 și 19 noiembrie.