A făcut miliarde de dolari de la Facebook, dar acum îi îndeamnă pe internauți să-și șteargă conturile

- Adrian Ungureanu
408

Brian Acton, unul din cofondatorii WhatsApp, care a ajuns la o avere de peste 6,5 miliarde de dolari după ce Facebook a cumpărat serviciului de mesagerie, îi îndeamnă acum pe internauți să-și șteargă conturile de pe rețeaua de socializare a lui Mark Zuckerberg.

Facebook este prinsă într-un scandal uriaș după ce s-a aflat că peste 50 de milioane de conturi au fost sparte de o firmă care a oferit consultanță lui Donald Trump cursa către Casa Albă, așa că Mark Zuckerberg, a cărui avere a scăzut cu 6 miliarde de dolari în ziua în care a apărut această știre, nu avea nevoie de încă o voce care să strige împotriva afacerii sale.

Brian Acton este o figură destul de influentă, iar în SUA ar putea fi câțiva care să-i urmeze sfatul, mai ales că a avut legături directe cu Facebook. Și mai ales în contextul actual.

Acton a postat un scurt mesaj pe Twitter: ”Its time. #deletefacebook” (”A venit timpul. #ștergețifacebook”). Deși scurt, mesajul a strânsese în 12 ore peste 9.400 de like-uri și peste 5.200 de comentarii.