Facebook introduce propriul asistent virtual în Messenger

- Adrian Ungureanu
261

Dacă vă gândeați că Siri, Google Assistant sau mai nou Bibxy nu vă sunt de ajuns, iată că Facebook a decis să ofere tuturor posibilitatea de a avea încă un asistent virtual, pe care l-a dezvoltat pentru aplicația Messenger.

Acesta se numește pur și simplu ”M” și poate oferi tot felul de sugestii de răspuns în timpul conversațiilor, dar și posibilitatea de a activa funcții mai avansate, cum ar fi stickere, tranzacții online, partajarea locației, sondaje și activarea automată, din Messenger, a serviciilor de la Uber și Lyft pentru cei care au nevoie de transport.

Deocamdată, M este disponibil pentru utilizatorii din Statele Unite, dar ca orice altă funcție și serviciu care a prins la public, după un timp va fi lansat și în alte țări. Cel mai probabil nu cu toate funcțiile, cum ar fi de exemplu, transferul de bani. De altfel, în anunțul oficial cei de la Facebook chiar spun destul de clar acest lucru.

M este lansat acum pentru toți utilizatorii de dispozitive Android și iOS din SUA și ulterior va fi lansat și în alte țări. Deocamdată acesta este începutul pentru M”, au precizat cei de la Facebook în secțiunea de știri oficiale.