Evolio lansează camera de acțiune iSmart 4K+

- Adrian Ungureanu
567

Românii de la Evolio au anunțat introducerea în portofoliul de gadget-uri noua cameră de acțiune iSmart 4K+, ce filmează la rezoluție 4K, rezistă la filmări subacvatice și care vine cu telecomandă cu rază extinsă.

iSmart 4K+ este o cameră video sport ultracompactă care filmează la rezoluție 4K cu 25 frame-uri pe secundă, iar la rezoluție Full HD – 1080p cu 60 de frame-uri pe secundă.

Camera de acțiune vine alături de un pachet complet de accesorii pentru atașare pe echipamentul sportiv, mașină sau bicicletă și o carcasă rezistentă la apă ce poate fi folosită pentru filmări subacvatice la o adâncime de până la 30 m.

Camera beneficiază de cea mai largă conectivitate în segmentul său, având atât conexiune USB, HDMI cât și Wi-Fi. iSmart 4K+ poate fi conectată la smartphone sau tabletă prin conexiunea Wi-Fi. Astfel, utilizatorul poate urmări în timp real imaginile capturate.
Gratie telecomenzii Wi-Fi tip “long range” utilizatorul poate stabili exact momentul când dorește să filmeze sau să fotografieze, telecomanda putând fi purtată ca o brățară sau poate fi operată de o altă persoană.

iSmart 4K+ dispune de display de 2 inch, cu o treime mai mare decât modelele anterioare și baterie de 900 mAh suficientă pentru 90 de minute de filmare neîntreruptă. Camera poate fi folosită și pentru fotografii, fiind echipată cu senzor de 12 MP.

iSmart 4K+ va fi disponibilă în rețele de retail de la jumătatea lunii decembrie la prețul recomandat de 499 lei. Camera se poate achiziționa pe site-ul companiei la prețul promoțional de 299 de lei, până pe dată de 20 decembrie.