Evolio anunță lansarea ceasului X-watch 4

- Adrian Ungureanu
408

Evolio a anunțat lansarea unui nou ceas intelligent, X-watch 4 care vine cu un design elegant, procesor de ultimă generație, sensor de puls și funcții de asistent și antrenor personal.

X-watch 4 este noul vârf de gamă al smartwatch-urilor Evolio care dispune de o interfață grafică nouă, ultramodernă iar interacțiunea cu ecranul tactil este extrem de rapidă grație memoriei RAM extinse și a celui mai nou Procesor Mediatek, MTK2502C, cu care este echipat.

X-Watch 4 te ține mereu conectat la smartphone prin Bluetooth 4.0 și 3.0. receptionand mesaje, e-mailuri și orice alte notificări fie că e vorba de Facebook, Whatsapp sau Twiter.

Mai mult, se pot prelua sau efectua apeluri direct prin intermediul ceasului sau poți trimite SMS-uri predefinite.

Una din funcțiile interesante este cea de control de la distanță a smarphone-ului prin intermediul Siri sau Google Talk. Poți controla player-ul de muzică al telefonului, camera foto sau poți fi mereu la curent cu prognoza meteo.
X-Watch 4 are un ecran IPS complet circular, cu rezoluție 240×240 și o luminozitate suficient de bună ce permite citirea cu ușurință a informațiilor chiar și în lumina solară.

X-Watch 4 este interesant și în ceea ce privește monitorizarea activității fizice și a parametrilor de sănătate a utilizatorului. Astfel prin intermediul ceasului utilizatorul dispune de diverse statistici cu privire la activitățile fizice, calitatea somnului și nivelul de sedentarism precum și monitorizarea pulsului.

Cu funcția de antrenor personal îți poți monitoriza activitatea, vei avea obiective bine stabilite, monitorizarea recordurilor. Există posibilitatea de selectare între cele 4 moduri de antrenament, iar smartwatch-ul te va ghida pas cu pas de la încălzire și până la procesul de recuperare. Performanțele tale sunt monitorizate în grafice disponibile pe ecranul ceasului inteligent.

Unul din capitolele la care X-Watch 4 stă bine și la capitolul personalizare. În funcție de preferințe, ecranul poate fi personalizat cu una din cele 6 variante preinstalate, precum și variante care se pot descarcă prin intermediul aplicației dedicate.

Curelele există în multiple variante de culori și se poate opta pentru o carcasa metalică. X-Watch 4 are un preț recomandat de vânzare de 349 lei pentru varianta neagră cu curea siliconică și de 399 lei pentru variantă silver cu curea metalică.