Evenimentul de lansare a telefoanelor Huawei P10 şi P10 Plus confirmat oficial pentru 26 februarie

- Adrian Ungureanu
430

Dacă acum câteva zile scriam că unul din şefii Huawei anunţa că noile vârfuri de gamă ale companiei pentru 2017 vor ajunge în magazine în martie sau cel târziu în aprilie, iată că acum a fost confirmat momentul prezentării modelelor P10 şi P10 Plus.

Huawei a început să trimită invitaţii pentru un eveniment ce va avea loc pe data de 26 martie, la Barcelona, cu o zi înainte de startul oficial al expoziţiei Mobile World Congress (MWC) 2017 ce va avea între 27 februarie şi 2 martie.

În aceste condiţii ar fi suficient timp ca telefoanele să ajungă în magazine înainte de finalul lunii martie. Ar fi un lucru bun pentru Huawei, pentru că noile telefoane ar intra mai repede la vânzare. 2016 a fost bun pentru Huawei care a vândut peste 10 milioane de telefoane din generaţia lansată anul trecut, stabilind o premieră pentru companie.

Cât despre telefoane, acestea vor fi echipate cu procesoare proprietare, Huawei HiSilicon Kirin 960 SoC, ecrane de 5,5 inci cu rezoluţie Quad HD, 6 GB memorie RAM şi până la 256 GB spaţiu de stocare intern. Modelul P10 Plus va veni cu ecran cu muchii curbate.

No posts to display