Este acesta iPhone 8? Iată primele imagini cu o presupusă machetă reală

- Adrian Ungureanu
231

Au apărut și primele imagini cu ceea ce pare a fi o machetă a telefonului aniversar de la Apple, iPhone 8, modelul pe care toată lumea îl așteaptă.

Imaginile publicate de OnLeaks pe Twitter sunt reale, adică nu sunt făcute pe calculator, singura dilemă fiind dacă această machetă este una oficială sau făcută de vreun entuziast și care să nu aibă nicio legătură cu produsul real.

Dacă macheta este într-adevăr a noului iPhone 8, atunci vorbim de un telefon care se apropie de așteptările fanilor. Putem observa pe partea din spate camera foto duală, așezată pe verticală așa cum s-a speculat de la bun început. De asemenea, nu vedem niciun senzor de amprentă ceea ce înseamnă că integrarea Touch ID în display rămâne în picioare și Apple va aduce noua tehnologie pe iPhone 8.

Trecând la partea frontală, putem distinge ecranul care acoperă întregul panou frontal și doar o mică porțiune decupată în partea superioară pentru a face loc camerei de selfie și celorlalți senzori. Decupajul mare mai puțin evident în realitate și nu mai pare atât de inestetic cum am văzut în randările anterioare.

Dacă iPhone 8 va semăna cu această machetă, chiar va fi un telefon atrăgător.