Epson aduce în România 28 de videoproiectoare dedicate mediului educaţional şi de afaceri

271
Epson EB-600 series

Epson România a anunţat lansarea a patru serii noi de videoproiectoare pentru mediul de afaceri şi cel educaţional, serii ce cuprind nici mai mult nici mai puţin de 28 de modele. Noile serii introduse sunt EB-600, EB-1400, EB-1700 şi EB-2000.

Proiectoarele din seria EB-600 sunt recomandate pentru mediu educaţional, acestea putând fi folosite în sălile de curs indiferent de dimensiunile lor, modelele din această gamă fiind dezvoltate pentru a face proiecţii pe distanţe ultra-scurte. Acestea oferă, totodată, conectivitate avansată pentru sălile de curs şi un nivel de interactivitate ridicat, pentru a permite activităţi educaţionale în care elevii să intervină în orice moment.

Acestea permit partajarea conţinutului prin modalităţi multiple de interactivitate. Astfel, prin funcţia Easy MP Multi-PC Projection, profesorii vor putea partaja conţinutul cu dispozitivele mobile a 50 de elevi în timp real.

EB-1700 series ultramobile projectors

Seriile EB-1400, EB-1700 şi EB-2000 sunt dedicate mediului de afaceri, atât pentru companiile mari dar şi pentru IMM-uri. Proiectoarele din seriile EB-1700 şi EB-2000 pot proiecta imagini pe ecrane cu dimeniuni scalabile de până la 300 de inci, la rezoluţie Full HD, deci pot fi folosite şi pentru prezentări în săli mari, pentru o audienţa mare.

Seria EB-1400 a fost dezvoltată pentru firmele care stau în spaţii moderne de lucru, în care se lucrează în colaborare. Proiectoarele au multiple posibilităţi de interactivitate şi afişează imagini cu dimeniuni de până la 100 de inci.

În ceea ce priveşte interactivitatea, cei de la Epson dau exemplul modelului EB-1460Ui, care permite participanţilor să susţină prezentăriîn timp ce împartecranul cu un coleg printr-o conferinţă video Skype. Totodată, tehnologia tactilă şi cele două creioane interavtive permit utilizatorilor să deruleze uşor slide-urile prezentării, iar cu ajutorul aplicaţiei iProjection pot partaja şi reda wireless diferite tipuri de conţinut de pe dispozitivele mobile iOS şi Android ale participanţilor.