eMAG a deschis la Sibiu cel mai mare showroom al său din provincie

231

Retailerul eMAG a deschis cel mai mare showroom din provincie, de aproape 600 de metri pătrați, la Sibiu, în zona de retail de pe strada Sibiului nr. 10, Șelimbăr, și continuă strategia de extindere în offline la nivel național.

Noul showroom este primul inaugurat anul acesta de eMAG în afara Bucureștiului, după lansarea de luna trecută a magazinului offline din cadrul Galeriilor Titan.

Clienții eMAG vor putea testa aici, înainte de a plasa o comandă, peste 600 de produse și accesorii expuse din categorii precum electrocasnice, electronice, produse și soluții IT, gaming, aparate de îngrijire personală și smart tech.

„Deschiderea showroom-ului din Sibiu, primul inaugurat anul acesta în provincie, face parte din strategia eMAG de extindere în zona de vest”, a declarat într-un comunicat remis redacției, Sorin Dinu, Retail Director eMAG.

eMAG estimează că peste 80.000 de comenzi vor fi livrate anual în această locație.

eMAG a deschis primul showroom în 2008, în București, în cadrul Grant Shopping Center din cartierul Crângaşi. În prezent, eMAG are două showroom-uri proprii în Capitală și câte un showroom în orașele Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu și Timișoara. eMAG mai are două puncte de livrare proprii, în Băneasa și Pitești, și încă 202 puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poșta Română.