E bine sau nu? Cortana va scana email-urile pentru a verifica agenda de activităţi

- Adrian Ungureanu
279

Microsoft tocmai a anunţat că asistenul virtual Cortana a primit o nouă funcţie, cea de scanare e email-urilor utilizatorilor cu scopul de a vedea dacă aceştia au lucruri de făcut, pentru a le reaminti.

De exemplu, dacă ai de făcut un raport pentru un şef şi ai specificat acest lucru într-un email, Cortana îţi va aminti de această sarcină, pentru a nu rata deadline-ul sau pentru îndeplini această obligaţie.

Funcţia este deja disponibilă pe dispozitivele cu Windows 10 la bord, dar în curând va ajunge şi pe cele cu Android şi iOS. Pe lângă email-uri, Cortana va verifica şi agenda întocmită de utilizatori, creând astfel un nou mod de avertizare în legătură cu o sarcină sau cu un eveniment anume.

Deocamdată Cortana va putea verfica email-urile primite de conturile setate în Outlook, dar se pare că în curând va putea verifica şi alte aplicaţii, cum ar fi Gmail. Posibil ca pe viitor, Cortana să poată verifica orice altă aplicaţie de email.

Este oare indicat să laşi un sistem să-ţi verifice email-urile cu sau fără voia ta? noile funcţii de Microsoft pentru Cortana sunt destul de îngrijorătoare.

No posts to display