“droidcon Transylvania” – Un eveniment cu si pentru pasionatii de technologie pe suport Android

398

“droidcon”, cel mai cunoscut eveniment regional pe zona de technologie si servicii pe suport Android, va fi organizat pentru prima oara in Cluj-Napoca, in perioada 21-22 septembrie 2018.

In cele doua zile de conferinta, vor fi prezentate mai multe subiecte pe diferite tematici de interes, cum ar fi: Data model/ APIs, Cloud Services, Design, UI & UX, Architecture, Testing, Open source libraries, best practices, Android Things, Artificial Intelligence s.a.

De asemenea, evenimentul va include workshop-uri si o sesiune BarCamp pentru dezvoltatori – ‘The Stage is Yours’.

Specialisti din tara si strainatate ne vor onora cu prezenta. Lista speakerilor in curs de actualizare, o puteti gasi pe website-ul evenimentului.

droidcon ofera oportunitati de interactiune, obtinere de feedback si mentorat din partea expertilor, stabilirea de parteneriate si promoveaza cele mai noi idei tehnologice utile comunitatilor profesionale de dezvoltatori.

Cei interesati isi pot achizitiona bilete cu preturi incepand de la 59 euro. De asemenea se acorda reduceri pentru mai multe categorii sociale, detalii pe website-ul evenimentului: www.droidcon.ro

No posts to display