DooGee vine pe piața din România, cu DooGee MIX

- Adrian Ungureanu
365

Brandul spaniol DooGee, deținut de chinezii de la, Shenzhen Kavid Communication Apparatus Co, își face intrarea pe piața smartphone din România, aducând modelul DooGee MIX, o copie cu cameră duală a mult mai cunoscutului model Mi Mix de la Xiaomi.

DooGee MIX dispune de un ecran de 5,5 inci, SuperAMOLED, cu rezoluție HD și este protejat de un panoul Gorilla Glass 5. Dispune de un procesor MediaTek Helio P25, octa-core cu arhitectură little.BIG, cu patru nuclee tactate la 1.6GHz și patru la 2.5GHz. Telefonul vine cu versiune de 4GB și 6GB memorie RAM și oferă opțiuni de 64GB și 128GB spațiu de stocare intern.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală duală, cu senzori de 16MP și 8MP, iar pe partea frontală vom găsi o cameră pentru selfie-uuri, așezată sub ecran, cu senzor de 5MP.

Telefonul dispune și de senzor de amprentă, este alimentat de o baterie de 3.380mAh și rulează pe Android 7.0 Nougat.

Deocamdată, compania a anunțat un parteneriat cu un singur retailer, unde telefonul este disponibil la un preț de 1.099 lei varianta cu 4GB RAM și 64GB ROM și 1.139 de lei, versiunea cu 6GB memorie RAM, cu aceeași cantitate de spațiu de stocare.