Doogee ar pregăti un telefon cu ecran flexibil pentru 2018

- Adrian Ungureanu
437

Doogee nu spune foarte multe, dar brandul spaniol deținut în prezent de o companie chineză din Shenzen, își face ușor, ușor simțită prezența smartphone globală.

De curând și-a făcut intrarea oficială pe piața din România prin lansarea modelului DooGee Mix 2, o copie a mult mai cunoscutului model Mi Mix lansat în 2016 de Xiaomi.

Acum, apar vești interesante, via Evan Blass (@evleaks) care sugerează că DooGee va lansa un telefon cu ecran flexibil. Zvonacul ne întreabă dacă ne mai aducem aminte de Samsung Galaxy Round sau de LG Flex. Care aveau ecran flexibile, dar telefoanele în sine, nu erau chiar plexibile. Puteau fi puțin îndoite, dar nu foarte mult, pentru că restul componentelor nu permiteau mai multă flexibilitate per total.

Acesta a postat și două imagini cu display-ul flexibil, dar asta nu garantează că telefoanele care vor fi echipate vor fi flexibile. Dar poate știe Blass ceva. Acesta a recunoscut acum vreo 4 ani, când și-a făcut publică identitatea, pentru că înainte posta doar sub pseudonimul ”evleaks”, că a fost abordat de companiile producătoare de telefoane să ”divulge zvonuri”.

Rămâne de văzut ce va fi. În rest acesta mai notează că telefonul va avea format 18,5:9, la fel ca modelele de top de la Samsung, 6GB memorie RAM și 128 GB stocare internă. Blass mai spune că telefonul va fi lansat anul viitor.