Doi producători de huse de protecție ne spun că Nokia 9 are ecran cu margini curbate

- Adrian Ungureanu
488

De obicei astfel de randări nu apar de la doi producători de huse de protecție în același timp și să releve același tip de design. Ar trebui să fie o coincidență mult prea mare ca două companii să mizeze pe același design, dacă nu ar exista ceva schițe comune.

Primul set de imagini este cu husele vândute de Ann HQ pe Gearbest, care preț de nici 5 dolari, iar cel de al doilea set de imagini vine este pentru husele Tudia, vândute în India pentru aproximativ 15 dolari.

După cum veți vedea în cele două seturi de imagini, aveam aceleași elemente prezente pe ambele telefoane ”ascunse” în husele de protecție pentru Nokia 9 care sunt deja scoase la vânzare.

Aranjamentul camerei principale duale este același, cu un bliț în partea dreaptă și încă un senzor mic în partea stângă, iar sub cameră se regăsește cititorul de amprente.

Butoanele laterale au aceeași poziționare, iar în ambele seturi coincid și pozițiile difuzoarelor, a portului USB Type-C și jack-ul audio. Dar cel mai important este ecranul telefonului cu margini curbate, în stilul flagship-urilor de la Samsung.

Așa cum am mai spus-o, este destul de ciudat ca doi producători să scoată randări cu același model, relativ în același timp, iar design-ul să coincidă, fără să nu fi plecat de la același model. Este posibil ca aceștia să fi pus mâna pe design-ul final al modelului Nokia 9.

Dacă este așa, atunci ne putem aștepta ca Nokia 9 să fie prezentat la MWC 2018, unde mai așteptăm și modelele Nokia 1, Nokia 7 Plus, Nokia 4 și versiunea 4G a modelului Nokia 3310. Ar fi un adevărat răsfăț pentru fanii Nokia, mai ales că un oficial al HMD Global ne-a promis un ”MWC 2018 extraordinar”. Mă îndoiesc, totuși, că vor fi prezentate atât de multe telefoane dintr-un singur foc.