Disney anunță că va lansa mai multe modele AR Emoji pentru Galaxy S9 și S9+

- Adrian Ungureanu
411

Lansarea noilor Galaxy S9 și S9+ a însemnat și lansarea unui parteneriat surpriză între compania sud-coreeană și Disney, oferind Samsung dreptul de folosi legendarele personaje din animațiile celebrei case de producții.

Mickey și Minnie Mouse sunt disponibili în format de avatare 3D pe telefoanele Galaxy S9 și S9+, dar cei de la Disney vor lansat pe parcursul acestui an și mai multe avatare cu personaje din animații, inclusiv The Incredibles, Zootopia și Frozen.

“Prin extinderea personajelor și a poveștilor pe noi platforme digitale, oferim zilnic utilizatorilor noștri experiențe Disney oriunde s-ar afla și, de asemenea, reușim să atragem noi generații de fani”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, John Love, Vicepreședinte, Apps la Disney Consumer Products și Interactive Media.

“Cu peste 6 miliarde de emoji trimise zilnic, scopul nostru de a dezvolta AR Emoji a fost acela de a oferi o modalitate amuzantă și captivantă de a comunica, dar și o nouă manieră de a aduce la viață imagini animate”, a declarat Younghee Lee, CMO și Vicepreședinte executiv al Samsung Electronics.

Lansat alături de Galaxy S9 și S9+, AR Emoji le permite utilizatorilor să creeze mesaje amuzante, personalizate, care pot fi trimise prietenilor. AR Emoji utilizează tehnologia de învățare avansată și recunoaștere facială pentru a identifica peste 100 de caracteristici faciale și a realiza o replică 3D, permițând utilizatorilor să creeze mesaje distractive și să le împărtășească cu prietenii.

No posts to display