Dell lucrează la o variantă 2-în-1 pentru XPS 13

304

Dell pregătește pentru CES 2017 un nou dispozitiv din seria XPS 13, dar noul produs este un hibrid laptop/tabletă, pentru cei care călătoresc și au nevoie de mobilitate și flexibilitate.

Dell a avut mare succes cu XPS 13, cel mai subțire ultrabook de 13 inch și care are un display aproape fără margini (Infinity edge). Succesul modelului din 2015 i-a inspirat și pe alți jucători din industrie, care au ales și ei să reducă marginile ecranului și să facă sistemele tot mai portabile. Chiar și recentul model Microsoft Surface seamănă cu XPS 13. Așa că decizia de a realiza modelul ca dispozitiv 2-în-1 poate fi una pozitivă.

Nu există la ora asta alte detalii tehnice privind următorul model Dell XPS 13, în afara pozei oficiale și a probabilității ca acest model să fie dezvăluit la CES 2017. Probabil noul sistem va avea procesoarele Intel din noua generație (Kaby Lake), iar Dell ar putea lansa de asemenea o actualizare pentru XPS 15, modelul de pe care vă scriu această știre. Nu este atît de subțire și atât de portabil precum cel de 13 inch, dar compensează prin puterea hardware.

Restul detaliilor le aflăm peste câteva zile, stați aproape și revenim cu informații pe tema asta.

Sursa: The Verge