Dell lansează noi notebook-uri Rugged

397

Rugged este construit special și testat până la punctul de cedare pentru a oferi performanțe fără compromisuri clienților exigenți. Astăzi, Dell anunță apariția celor mai noi membri ai familiei Rugged: notebook-urile Dell Latitude 7424 Rugged Extreme și Dell Latitude 5424 și 5420.

Rezistența la șocuri este doar un avantaj, iar simpla supraviețuire în condiții de mediu extreme nu este suficientă. Prin urmare, aceste noi notebook-uri promit vizualizare mai facilă, atât în interior, cât și în exterior, datorită ecranelor de înaltă definiție cu luminozitate (1000 niți) și cu o gamă de culori îmbunătățită. Cu ajutorul acestei noi generații de notebook-uri, utilizatorii pot lucra fără întrerupere datorită perechii de baterii care pot fi schimbate fără oprirea notebook-ului și care, împreună, oferă peste 14 ore de autonomie.

Noile Rugged înglobează recunoaștere facială „Windows Hello”, precum și performanțe superioare datorită ultimei generații de procesoare Intel, chip-urilor grafice AMD, opțiunilor de stocare și unei noi soluții de răcire activă.

Noile PC-uri Rugged sunt disponibile cu capabilitate Cat16 4G/LTE. De asemenea, aceste dispozitive pot beneficia de o conectivitate îmbunătățită, datorită capacității de a accesa Banda 14, ca opțiune disponibilă pentru gama Dell Rugged. Astfel, echipele de intervenție se pot baza pe conectivitate atunci când este cel mai necesar.