Dell a prezentat Latitude 7400 2-în-1, cel mai mic dispozitiv 2-în-1

353

Pe baza a peste 30 de ani de inovații dedicate, Dell prezintă la CES 2019 o multitudine de produse și experiențe software noi și îmbunătățite.

CES este primul târg al anului și, având în vedere că ianuarie este adeseori privită ca fiind luna obiectivelor ambițioase, Dell vine la CES cu noi produse care ajută oamenii să își realizeze potențialul maxim”, a declarat Sam Burd, președinte Client Solutions Group în cadrul Dell. „Promovăm inovația și oferim dispozitive și experiențe care fac munca și jocul mai fluente și mai plăcute”.

Noul Latitude 7400 2-în-1 oferă portabilitate și conectivitate fără a sacrifica performanțele, împreună cu ceea ce pare a fi numit un al șaselea simț: abilitatea de a fi pregătit de folosire chiar și înainte ca utilizatorii să îl atingă.

Fiind primul PC din lume care utilizează un senzor de proximitate bazat pe tehnologia Intel Context Sensing, acest dispozitiv 2-în-1 este echipat cu funcția ExpressSign-in, care detectează prezența utilizatorului, activează sistemul și imediat realizează scanarea pentru recunoașterea facială în vederea autentificării prin intermediul Windows Hello. Când utilizatorul pleacă din fața lui, dispozitivul sesizează absența acestuia și se blochează pentru a conserva bateria și pentru a păstra datele în siguranță.

Câștigător al unui premiu de inovație la CES 2019, Latitude 7400 2-în-1 este cel mai mic dispozitiv 2-în-1 comercial de 14” din lume. De asemenea, va fi primul dispozitiv Latitude care va utiliza ambalajele Dell din plastic recuperat din mări și oceane.

În pofida dimensiunii reduse, inginerii Dell nu au sacrificat performanța, autonomia bateriei, conectivitatea, porturile sau funcțiile IT certificate. Pe baza testelor preliminare, se preconizează că Latitude va oferi cea mai mare autonomie a bateriei din clasa sa. Dispozitivul este proiectat pentru a funcționa timp de 24 de ore cu o singură încărcare, iar tehnologia Dell ExpressCharge reîncarcă bateria la 80% în doar o oră.