Dacă nu e farsă de 1 aprilie, Nokia 9 va deveni cel mai dorit telefon al anului!

563

De obicei nu aveam parte de asemenea scăpări de informații decât de la TENAA, autoritatea chineză care aprobă produsele electronice înainte de a fi scoase la vânzare.

Companiile sunt obligate să publice toate datele despre echipamentele electronice și să publice și imagini cu produsul. În rest, nu prea avem de unde să vedem un set atât de complet de specificații. De fapt, imaginea de jos conține toate informațiile despre presupusul Nokia 9, telefon pe care-l așteptăm încă din 2017.

Lista este atât de bine făcută și atât de completă și a apărut într-un moment atât de nefericit încât ne este destul de greu să nu ne gândim că ar putea fi o farsă de 1 aprilie. Dar, dacă aceasta ar fi lista de specificații ale modelului Nokia 9, atunci am putea spune că acesta va fi cel mai bun telefon al anului.

Ar concura cu ușurință și cu Huawei P20 Pro la capitolul camere foto. Nokia 9, potrivit fișei pe care o vedeți mai jos ar urma să aibă și el cameră triplă, formată din trei senzori de 41MP, 20MP, și 9,7MP. Ar avea cameră selfie mai mică decât Huawei P20 Pro, totuși. Telefonul chinezilor are cameră frontală de 24MP, iar Nokia 9 ar avea 21 MP.

În rest, regăsim pe listă cele mai bune componente care pot fi găsite pe un smartphone cu Android în 2018.

Nu este imposibil ca HMD Global să poată crea un asemenea telefon, dar cum notam și mai sus. Este foarte posibil ca fie o farsă de 1 aprilie.