Creative lansează căștile de gaming Sound BlasterX H6 50mm

410

Creative anunță lansarea căștilor de gaming Sound BlasterX H6, cu difuzoare Neodymium de 50mm reglate profesional, bureți din spumă cu memorie, microfon detașabil cu tehnologie de reducere a zgomotului de fond și iluminare RGB.

“Proiectăm soluțiile noastre audio folosind o abordare simplă, de a oferi utilizatorului cea mai bună experiență atât auditiv cât și calitativ. În cazul noilor Sound BlasterX H6, ce vin cu îmbunătățiri majore, dar şi cu o versatilitate mare pentru PC, Xbox, PS4 și Nintendo Switch, cred că avem un câștigător în categoria sa,” a spus Low Long Chye, General Manager pentru Creative.

Pentru că lungimea cablului are şi el un impact asupra mobilităţii şi a confortului în utilizare, Sound BlasterX H6 include în pachet un cablu USB audio de 2 metri, oferind astfel cea mai bună experiență de utilizare la un preț competitiv.

Sound BlasterX H6 ridică standardele din punct de vedere a designului, mulțumită iluminării RGB ce poate fi modificată integral. Prin intermediul softului Sound Blaster Connect, utilizatorii pot programa până la 16 milioane de culori cu afişări diferite pentru fiecare cască. Același software permite personalizarea experienței audio, oferind opţiunea aplicării unor îmbunătăţiri precum Surround, Crystalizer sau Bass. Mai mult, cu funcția Ambient Monitoring, poţi alege să te concentrezi pe joc sau să verifici ce se mai aude în jurul tău, totul prin apăsarea unui singur buton.

Caracteristici

  • Difuzoare Neodymium de 50mm reglate profesional
  • Funcție de monitorizare a mediului înconjurător (Ambient Monitoring)
  • Bureți interschimbabili realizați din spumă cu memorie
  • Microfon ClearComms detașabil, echipat cu funcţie de anulare a zgomotului de fundal
  • Butoane pentru volum, microfon și controale multi-funcţion pe cască
  • Iluminare RGB cu 16 milioane de culori
  • Compatibilitate cu PC, PS4 și Nintendo Switch (USB Audio)
  • Intrare analogică pentru Xbox One și alte dispozitive cu line-out 3.5mm

Preț și disponibilitate
Sound BlasterX H6 vor fi disponibile pe eMag.ro la un preț de 399 lei.