Samsung are deja probleme cu stocurile de Galaxy S8

- Adrian Ungureanu
221

Compania sud-coreeană se bucură de un succes peste așteptări cu noile vârfuri de gamă, Galaxy S8 și S8 Plus, Samsung înregistrând precomenzi record, dar pentru că nu au prevăzut un asemenea succes are deja probleme cu stocurile.

Compania a înregistrat peste 1 milion de precomenzi în perioada 7-10 aprilie doar din Coreea de Sud, un record din toate punctele de vedere. Compania a fost avertizată că ar putea avea probleme cu stocurile din timp, dar șeful Samsung a promis că vor fi pregătiți.

În prima zi de livrări circa 210.900 de sud-coreeni și-au primit noile telefoane, dar a doua zi livrările au scăzut la circa 63.400 de unități. Problemele nu sunt, însă, pe toată gama de produse. Se pare că modelul Galaxy S8 Plus cu 6 GB memorie RAM s-a bucurat de o cerere mult mai mare decât anticipa compania.

Samsung a plănuit inițial să vândă mai târziu acest model, dar s-a răzgândit între timp și l-a introdus la precomandă. Este surprinzător, totuși, că acest model a fost atât de solicitat, mai ales în condițiile în care vine pe un preț de peste 1.000 de dolari.