Coaliție sud-coreeană împotriva popularității iPhone X? Galaxy S9 și LG G7 ar putea fi lansate în ianuarie!

404

S-a vorbit destul de mult despre faptul că Samsung ar putea lansa mai devreme noile vârfuri de gamă Galaxy S9 și S9+, dar acum apar informații și despre LG.

În acest an, LG și-a prezentat mult mai devreme modelul LG G6, pentru a fura cât mai mulți clienți de la rivalul local Samsung. Deși a avut vânzări mult peste cele din 2016, nu a reușit să afecteze prea mult entuziasmul fanilor Samsung care au așteptat modelele S8 și S8+. Ba chiar deloc, pentru că au stabilit recorduri la capitolul precomenzi care cu greu vor mai fi doborâte.

În 2018, se spune că LG ar putea lansa și mai devreme noua generație LG G7, în luna ianuarie, așadar, mult mai devreme decât a făcut-o în acest an cu generația G6, pe care a prezentat-o la finalul lunii februarie, în ajun de MWC 2017.

Despre Samsung se știe deja că ar putea să vină cu un teaser pentru seria Galaxy S9 la CES 2018, eveniment care debutează pe data de 9 ianuarie. Ar fi aceeași rețetă precum cea de anul acesta, când a venit cu un scurt clip video, la MWC 2017, cu o lună înainte de prezentarea oficială a serie Galaxy S8. Dacă ar păstra aceeași rețetă este posibil ca seria Galaxy S9 să fie prezentată cu două săptămâni înainte de MWC 2018. Ar fi în linie cu celelalte zvonuri care spuneau că Samsung își va lansa noile flagship-uri în primul trimestru din 2018. Totuși, noile speculații spun că lansarea ar putea avea loc chiar în luna ianuarie.

Aceste lansării timpurii ar avea în spate același motiv, să taie din elanul luat de iPhone X, care în pofida prețului ridicat se bucură de o popularitate foarte ridicată, iar companiile sud-coreene vor să reducă ritmul de vânzări al companiei americane. Va fi totuși foarte greu de concurat cu iPhone X. Mai ales, dacă noile telefoane nu vor aduce multe noutăți. Cel puțin despre seria Galaxy S9 se spune că nu va fi una care să aducă inovații notabile.