Clever Taxi lansează platforma dedicată corporatiștilor

359

Clever Taxi anunță lansarea oficială a serviciului Clever Corporate, platformă de vouchere digitale pentru transportul angajaților din companiile din România.

Serviciul a fost testat în ultimul an cu un număr limitat de firme, iar acum este disponibil tuturor companiilor din București, Cluj-Napoca și Brașov.

Principalele beneficii ale platformei sunt flexibilitatea și accesul într-un mod facil la toți șoferii disponibili în aplicația Clever Taxi, indiferent de dispeceratul la care sunt alocați. Acest lucru presupune utilizarea unei singure aplicații pentru consolidarea costurilor operaționale și a rapoartelor de activitate, se arată într-un comunicat remis redacției.

Utilizatorii vor putea plăti direct în aplicație, fără să mai fie nevoie să folosească vouchere fizice cu sume fixe. Clever Corporate facilitează accesul la mii de șoferi de la peste 50 de companii din București, Cluj-Napoca și Brașov.

Accesul angajaților în platformă se face prin mail sau număr de telefon, iar limitele de buget pot fi setate zilnic, lunar sau pe călătorie. Pentru a sărbători îmbunătățirile aduse serviciului, Clever Corporate oferă în luna octombrie un discount de până la 33% pentru toate cursele.

Platforma Clever Corporate asigură un sistem de administrare complex, oferind control complet asupra costurilor, dar și detalii despre activitatea fiecărui angajat. Compania poate seta limite de buget și poate opta pentru a primi o singură factură cumulată la final de lună, fapt ce contribuie la eficientizarea operațiunilor contabile. Serviciul generează rapoarte detaliate despre cursele efectuate și costuri.

Cursele angajaților trebuie să fie făcute doar prin intermediul aplicației Clever Taxi pentru a putea fi decontate de angajator.