Cică așa vor arăta telefoanele din seria Galaxy A 2018! Nu vi se pare familiar design-ul?

- Adrian Ungureanu
452

Încep să înmulțească randările care sugerează că noua serie Galaxy A, ediția 2018, va împrumuta foarte multe elemente de la vârfurile de gamă din acest an, adică modelele Galaxy S8 și S8 Plus.

Au apărut noi randări cu design-ul pe care-l va aborda Samsung și pentru seria Galaxy A 2018. Vi se pare cunoscut design-ul, nu? Vedem un telefon care seamănă foarte mult cu modelele din seria Galaxy S8.

Ecran Infinity, cu margini extrasubțiri și curbate, de asemenea vedem și butonul dedicat pentru activarea asistentului virtual Bixby, iar pe partea din spate, camera foto însoțită de senzorul de amprentă, așezat sub cameră, așa cum își doresc majoritatea fanilor companiei sud-coreene. Totuși senzorul are aceeași formă și este, încă, destul de aproape de cameră, așa că nu văd o foarte mare îmbunătățire.

Oricum, este clar, că Samsung poate da lovitura, dacă lansează o nouă gamă de telefoane de clasă medie care să vină cu același design care a fost introdus pe gama premium din acest an. Să sperăm că prețurile nu o vor lua razna. Modelele din familia Galaxy A oricum se plasau în partea superioară a telefoanelor de clasă medie, ba chiar la granița cu segmentul premium, așa că o creștere a prețurilor pentru modelele din 2018, ar putea sări lejer 500 de euro, în cazul modelelor Galaxy A5 și A7.

No posts to display