Chinezii de la Gionee intră în războiul display-urilor ”full screen” cu M7

- Adrian Ungureanu
249

Gionee, companie cunoscută în România în principal pentru parteneriatul pe care l-au avut cu cei de la Allview, se pregătește să lanseze un telefon cu ecran ”full screen”, cu margini extrasubțiri, care are nume care ne aduce aminte de mașinile de la BMW, și anume M7.

Gionee M7 pare să fie aproape de lansare din moment ce compania chineză a postat un teaser cu noul telefon, în care ne este sugerat ecranul cu margini foarte subțiri, cu raport 18:9, precum modelele de top de la LG, dar și cu cameră foto duală.

Telefonul și-a făcut deja apariția la GFXBench, de unde aflăm că este echipat cu un ecran de 6 inci, cu rezoluție Full HD+ (2160×1080 pixeli), confirmând raportul 18:9 sau 2:1. La interior ascunde o platformă MediaTek MT6758, cu procesor octa-core tactat la 2,3GHz, procesor grafic Mali G71, 6GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare intern.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală duală, dar pe GFXBench apar detaliile despre doar unul dintre senzori, cel de 16 MP. Cel mai probabil al doilea este de 8MP. Pe partea frontală, telefonul beneficiază de o cameră de selfie-uri cu senzor de 8MP.

Alte specificații mai arată că rulează pe Android 7.1.1 Nougat, dispune de senzor de proximitate NFC și așa mai departe.

Deocamdată, data și prețul de lansare lipsesc.