CEO-ul OnePlus spune că fanii vor fi mulțumiți de prețul noului OnePlus 5T

368

Pete Lau, CEO-ul OnePlus, este un personal foarte activ pe rețelele de socializare. Tocmai a făcut o nouă postare pe Twitter în care spune utilizatorii vor aprecia produsul care urmează.

Acesta vrea să ne spună că fanii OnePlus vor fi mulțumiți de prețul noului telefon OnePlus 5T, ce va fi lansat săptămâna viitoare, pe 16 noiembrie în New York. Dar nu sunt chiar atât de mari șanse ca OnePlus 5T să fie un telefon ieftin.

Acesta a scris că ”prețurile componentelor au crescut, dar și telefoanele au devenit mai bune. Utilizatorii de OnePlus vor aprecia ceea ce urmează”. Nu știm însă cât de mult vor aprecia fanii OnePlus, dacă prețurile nu se vor încadra în filosofia de preț cu care au fost obișnuiți până acum.

Zvonurile spun că OnePlus 5T va costa la fel de mult ca și predecesorul său OnePlus când a fost lansat, adică undeva în jurul a 500 de euro, pentru versiunea cu 64GB spațiu de stocare intern.

OnePlus a urmat, însă, în ultimii ani, o tendință de creștere a prețurilor. Primul model, care putea fi comparat ca specificații și performanțe cu modelele Galaxy S și iPhone-urile cînd a fost lansat în 2014, avea un preț de doar 270 de euro, în condițiile în care vârfurile de gamă de la Samsung și Apple aveau prețuri de 600-800 de euro. OnePlus 2 a fost lansat la un preț de 340 de euro, OP3 la 400 de euro, OP3T a costat 440 de euro la lansare, iar OP5 a costa 500. Deci trendul a fost unul ascendent.

Așa că nu văd cum ar putea fi fanii OnePlus vor aprecia dacă OnePlus 5T va veni cu un preț mai mare.