Cele trei telefoane Huawei P20 apar în presupune imagini de presă

507

Huawei va lansa la finele acestei luni noua serie P20 care va fi formată din trei modele, care tocmai și-au făcut apariția pe internet în presupuse imagini de presă, postate pe Twitter de cunoscutul zvonac Evan Blass (@evleaks).

Comparându-le, ca design, se vede că fac parte din aceeași familie. Toate au decupaje în partea de sus a ecranului în stilul iPhone X, doar că sunt puțin mai mici decât cel de pe flagship-ul celor de la Apple.

Interesant este că dintre cele trei modelul Lite are senzor de amprentă pe partea din spate, modelul standard are un buton Home fizic sub ecran, care probabil găzduiește și senzorul de amprentă, în timp ce modelul P20 Pro nu are nimic la vedere. Este un semn că ar putea fi securizat, la fel ca și iPhone X, printr-un sistem de recunoaștere facială 3D, pe care Huawei la prezentat de două ori la finele anului trecut. Dintre cele trei, doar acesta din urmă are trei camere pe partea din spate.

Modelul P20 Lite este așteptat să coste în jur de 370 de euro, modelul P20 în jur de 370 de euro, în timp ce modelul cel mai bine dotat, Huawei P20 Pro va avea un preț de 900 de euro. De asemenea, mai sunt zvonuri că ar putea fi lansată și o versiune Porsche Edition, al cărui preț speculat este la aproape 1.000 de euro, dar despre care cred că ar putea fi chiar mai scump de atât.