Cele trei modele confirmate Huawei P20 de autoritățile din China

- Adrian Ungureanu
461

Huawei își va reactualiza gama de telefoane de top la finele lunii martie, la Paris, în cadrul unui eveniment dedicat, după ce a renunțat să le mai prezinte în premieră în Barcelona la Mobile World Congress (MWC) 2018.

Zvonurile spun că Huawei și-a schimbat planurile pentru MWC 2018 după ce Samsung a decis să-și lanseze propriile modele de top, Galaxy S9 și S9+ în cadrul expoziției de tehnologie mobilă de la Barcelona.

Astfel, a ales alt oraș, adică Paris, și o altă dată de prezentare – 27 martie. S-a vorbit că seria Huawei P20 va fi formată din trei modele destul de diferite, iar acum avem și o confirmare oficială.

Trei noi modele de telefoane Huawei tocmai au ajuns în baza de date TENAA, autoritatea chineză care-și dă acordul ca un echipament electronic să poată fi vândut pe piața din China.

Avem modelul ”EML-AL00” și ”EML-TL00”, adică două versiuni a modelului standard, P20, care a purtat numele de cod ”Emily”. Probabil diferențele de model vor fi date strict de cantitate de spațiu de stocare intern.

Apoi avem modelul ”CLT-TL00” și ”CLT-AL00” care este un indicator pentru ”Charlotte”, adică Huawei P20 Plus.

Nu în ultimul rând apare și modelul ”ATU-TL10” și ”ATU-AL10”. Aici lucrurile nu sunt foarte clare pentru că Huawei P20 Lite ar fi avut numele de cod ”Anne”.

Deocamdată, încă nu au fost publicate nici pozele și nici specificațiile celor trei telefoane, dar cu siguranță, fiind obligați, chinezii vor trebui să ofere și aceste informații și vom reveni cu detalii.