Cele mai interesante dispozitive lansate de Lenovo la CES 2019

387

Lenovo a anunțat, în cadrul CES 2019, completarea portofoliului cu o nouă gamă de dispozitive inteligente menite să transforme și să îmbunătățească modul în care utilizatorii trăiesc și lucrează.

Yoga S940

Laptopul ultra-slim Yoga S940 cu Windows 10 garantează securitatea și confidențialitatea datelor fără a compromite productivitatea și confortul, datorită unei suite întregi de funcții Lenovo Smart Assist compatibile cu AI. Folosindu-se de inteligența artificială, acest dispozitiv permite filtrarea automată a celor mai multe zgomote ambientale și estomparea elementelor de fundal care distrag atenția în timpul apelurilor video. În momentul în care vă întoarceți capul de la ecranul laptopului, senzorii controlați de AI de pe Yoga S9401 vă pot detecta absența și vor bloca automat ecranul pentru a împiedica alte persoane să vadă datele afișate. De asemenea, dispozitivul poate detecta și vă poate alerta dacă cineva trage cu ochiul la ecranul dumneavoastră sau vă poate spori productivitatea prin comutarea ferestrelor deschise pe un monitor extern conectat, în funcție de atenția, intenția și concentrarea pe care o poate detecta la dumneavoastră. Noul Yoga S940 este și primul laptop din lume cu Contour Glass care învelește ramele – reducând dimensiunea marginilor deja extrem de subțiri pentru un design simplificat.

Yoga A940

Pentru artiști și designeri, nimic nu este mai simplu decât să schițeze cu un creion pe hârtie. Noul all-in-one Yoga A940 a fost conceput pentru a completa aceast lucru. Ideal pentru creatorii de conținut digital, Yoga A940 cu Windows 10 este un dispozitiv puternic cu un ecran tactil mare, de 27 de inchi, cu opțiune 4K IPS cu Dolby Vision. Acesta include o balama rotativă care permite înclinarea ecranului într-un mod de schițare comod la 25 de grade, pentru flexibilitate și stabilitate atunci când desenați, schițați sau scrieți cu un stilou digital. De asemenea, dispozitivul dispune de Lenovo Precision Dial, o soluție de control special concepută pentru designeri, fotografi și editori video, pentru a-i ajuta să facă selecții și ajustări mai precise a conținutului. Cu ajutorul funcțiilor Lenovo Smart Assist compatibile cu AI, a unui ecran 4K cu unghi larg și sistemului Dolby Vision care oferă luminozitate, contrast, culoare și detalii îmbunătățite, completate de sistemul de difuzoare Dolby Atmos® pentru un sunet captivant, noul Yoga A940 este elementul central ideal din biroul oricărui creator de conținut.

Lenovo Legion

Dezvoltate special pentru gameri, laptopurile Lenovo Legion au fost îmbunătățite în timp. Anul acesta, aceste laptopuri au fost optimizate pentru a răspunde performanțelor cerute de gameri. Disponibile cu cele mai recente plăci grafice NVIDIA GeForce RTX, procesoare Intel Core și Windows 10 Home, aceste laptopuri suportă cele mai noi jocuri, editare foto și video sau operarea mai multor taskuri simultan. În plus, designul lor este discret, fără leduri sau culori care să atragă atenția.

Flagship-ul Lenovo Legion Y740 oferă ce are nevoie cel mai avid gamer. Cea mai recentă placă grafică GeForce RTX 2070 Max-Q este disponibilă pe modelul de 15 inchi. Versiunea mai mare, de 17 inchi, oferă și mai multă putere, până la GeForce RTX 2080 Max-Q.

Ambele variante sunt echipate cu procesoare până la Intel Core i7 de generația a opta, memorie opțională de 32 GB DDR4 2666Mhz și tastatură 100% anti-ghosting CORSAIR® iCue® RGB cu sistem de retroiluminare cu peste 16 milioane de opțiuni de personalizare a culorilor. De asemenea, Lenovo Legion Y740 dispune de sistemul de difuzoare Dolby Atmos® cu Dolby® Sound Radar.

Ecranul opțional 144 Hz Full HD (1920 x 1080) de pe Lenovo Legion Y740 cu funcție opțională NVIDIA G-SYNC™1 a fost conceput pentru afișare fluidă. Cu suport pentru Dolby Vision® și un ecran mai luminos, de până la 500 de niți, Lenovo Legion Y740 va oferi imagini mai clare și mai vii. 

Prețuri și disponibilitate în SUA

  • Lenovo Yoga S940 va avea un preț începând de la $1.499,99 și se estimează că va fi disponibil pe lenovo.com și Micro Center începând cu luna mai 2019.
  • Lenovo Yoga A940 va avea un preț începând de la $2.349,99 și se estimează că va fi disponibil pe lenovo.com și Best Buy începând cu luna aprilie 2019.
  • Laptopul Lenovo Legion Y740 de 17 inchi va avea un preț începând de la $1.979,99, iar modelul de 15 inchi va avea un preț începând de la $1.749,99, ambele urmând să fie disponibile pe lenovo.com și la anumiți comercianți începând cu luna februarie 2019.
  • Laptopul Lenovo Legion Y540 de 15 inchi va avea un preț începând de la $929,99 și se estimează că va fi disponibil lenovo.com și la anumiți comercianți începând cu luna mai 2019.