Cele mai aglomerate ore în aplicația Taxify de Revelion în Capitală

368

Taxify prezintă intervalele orare în care sunt cerute cele mai multe curse de Revelion în Capitală, pentru a le permite pasagerilor să se deplaseze mai ușor și mai rapid în noaptea dintre ani.

Potrivit datelor de anul trecut ale Taxify, disponibile în graficul de mai jos, majoritatea pasagerilor din Capitală preferă să ceară o cursă în intervalul 20:00 – 21:00 pe 31 decembrie și între 2:00 și 6:00 pe 1 ianuarie. Cea mai aglomerată oră este 3.00. Atunci, numărul celor care cer o cursă este de trei ori mai mare decât în mod obișnuit.

Comenzile Taxify de Revelion

Pentru a avea destule mașini disponibile pentru pasagerii care vor căuta o cursă la orele de vârf, este foarte posibil ca prețul să fie crescut în cele mai aglomerate locuri din oraș, motivându-i astfel pe șoferi să fie prezenți. Pasagerii vor vedea prețul înainte de a cere o cursă, datorită tarifului fix, valabil deja în toate orașele din România în care Taxify este disponibil: București, Cluj-Napoca și Timișoara.

În timpul sărbătorilor de iarnă, este foarte important să ajungi la timp, în special de Revelion. Lucrăm constant pentru ca pasagerii să aibă parte de curse plăcute și accesibile, chiar și în cea mai aglomerată noapte a anului”, a declarat Mihai Florea, Country Manager Taxify România.