Cel.ro vrea să vândă produse de 50 milioane lei, de Black Friday

364

Retailerii români se pregătesc de Black Friday, și chiar dacă unii au început deja câteva zile sau săptămâni bune această campanie, weekendul acesta va fi agitația cea mai mare.

Așteptările sunt mari, iar cei de la Cel.ro și-au stabilit și ei obiectivul pentru acest an. Potrivit unui comunicat remis redacției, retailerul vrea ca de Black Friday 2017 să vândă circa 200.000 de produse iar valoarea vânzărilor să crească la 50 de milioane lei.

”Interesul românilor pentru acest eveniment este din ce în ce mai mare, iar retailerul a derulat în ultimele șase luni eforturi pentru a oferi clienților produse la cele mai mici prețuri, suplimentând stocurile, investind în echipa sa și eficientizând toate operațiunile logistice”, se arată în comunicatul citat.

Pentru campania de Black Friday din data de 17 noiembrie, magazinul online a reușit să încheie parteneriate cu băncile din România care au înțeles că este și în interesul lor să ofere sprijin pentru cumpărătorii care doresc produse în rate fără dobândă (până la 24 de rate fără dobândă).