Cel de-al treilea dispozitiv Google Pixel 2 își face apariția pe Geekbench

- Adrian Ungureanu
152

Google va lansa în toamna acestui an noua generație de terminale mobile Google Pixel, iar pe lângă versiunile actualizate ale modelelor de anul trecut, ar trebui să mai apară și un al treilea dispozitiv.

Notam încă de la mijlocul lunii martie, că Google lucrează la un dispozitiv misterios, al cărui nume de cod folosit în interiorul companiei, ”Taimen”, sugera ideea că ar putea fi o tabletă. Taimenul este specia mai mare de păstrăv care se găsește, cu precădere, în Mongolia.

Până acum, existența acestui al treilea terminal a fost doar la nivel de speculație, dar acum Google Taimen a fost descoperit în baza de date a celor de la Geekbench.

Nu primim foarte multe date legate de aceste model, decât că va avea un procesor octa-core tactat la 1,9 GHz, ce ar sugera defapt că este un model Snapdragon 821 și nu Snapdragron 835, așa cum sugereau zvonurile apărute spre finalul lunii aprilie.

Totodată, mai aflăm că va avea 4 GB memorie RAM și că rulează nou sistem de operare Android 8.0 O (presupun Oreo), urmașul lui Android 7.0 Nougat.

Ar fi fost extrem de util să fi aflat dimensiunea ecranului pentru a ne da seama dacă este vorba despre o tabletă sau de încă un telefon.