Cea mai nouă randare a lui iPhone 8, ne arată un telefon superb, chiar și fără ecran cu margini curbate

- Adrian Ungureanu
3208

Am văzut în ultimele săptămâni mai multe randări și încercări din partea designerilor de a anticipa cam cum va arăta iPhone-ul aniversar, la care ne vom referi în continuare ca fiind iPhone 8, până când vom afla exact care va fi numele final ales de Apple.

Am văzut randări destul de reușite, dar cele mai multe s-au bazat pe ideea unui telefon cu margini curbate, în stilul telefoanelor Edge de la Samsung, dar cum zvonurile că iPhone 8 nu va mai avea astfel de ecrane și au mai apărut imagini și cu o așa-zisă matriță metalică a telefonului care confirmă aceste zvonuri, randările anterioare nu mai sunt de actualitate.

Cei de la Concept Creator au făcut propriile randări, luând în calcul cele mai noi scurgeri de informații despre iPhone 8 și au creat un clip video foarte reușit, în care ne este arătat un telefon cu design superb, chiar și fără ecran cu margini curbate, așa cum sunt telefoanele de la Samsung.

Concept Creator merge pe ideea că telefonul va avea un ecran mare, care să acopere peste 90% din suprafața panoul frontal, ramă metalică și un alt panou din sticlă pe partea din spate. Combinația panouri de sticlă-ramă metalică pare una foarte potrivită. Dar mai bine vedeți cu ochii voștri cum arată acest concept foarte reușit.

No posts to display