Cea mai nouă producție Vive Studios T. Rex: Skeleton Crew este disponibilă prin intermediul Viveport Infinity

340

VIVE Studios, divizia de dezvoltare și editare de conținut a HTC VIVE, și VIVE Arts au anunțat de curând că cel mai recent titlu interactiv din domeniul educației, T. Rex: Skeleton Crew, este acum disponibil pentru a fi experimentat pe Viveport.

Creat în colaborare cu Muzeul American de Istorie Naturală, acest titlu este versiunea pentru acasă a primei experiențe interactive VR, de tip multi-player, a Muzeului, disponibilă spre vizionare până în august 2020, ca parte integrantă a expoziției T. rex: The Ultimate Predator.

Dezvoltat de Immersion, acest titlu interactiv din domeniul educației îi invită pe utilizatori să reconstruiască scheletul unui Tyrannosaurus Rex pe măsură ce învață despre unul din cei mai puternici predatori din lume, despre evoluția înțelegerii noastre științifice și despre cele mai noi descoperiri din acest domeniu. T. Rex: Skeleton Crew este disponibil spre descărcare ca parte din Viveport Infinity, abonamentul VR nelimitat al Viveport, și pentru 4.99$ din magazinul Viveport.

Rex: Skeleton Crew îi plasează pe jucători într-un spațiu similar cu Hall of Saurischian Dinosaurs din Muzeul American de Istorie Naturală, unde vor construi os cu os un model 3D, corect din punct de vedere anatomic, al scheletului unui T. Rex. Odată ce întregul dinozaur este complet, spațiul muzeului se va transforma în zona mlăștinoasă, casa lui T. Rex de acum 66 milioane de ani, unde jucătorii vor fi martorii readucerii la viață a lui T. Rex.

Realitatea virtuală este un tărâm captivant în care percepția normală a timpului și spațiului este suspendată,” a declarat Vivian Trakinski, directorul Muzeului pentru departamentul de vizualizare a științei. “Ca muzeu de istorie naturală, putem folosi această tehnologie pentru a le permite vizitatorilor noștri să experimenteze cele mai fantastice și inaccesibile domenii ale științelor naturii. În VR nimic nu este prea mic, prea mare, prea rapid, prea încet, prea îndepărtat, sau prea departe în timp pentru a fi apreciat.” a completat acesta.

T. Rex: Skeleton Crew a dovedit că este o modalitate populară și interactivă pentru ca vizitatorii Muzeului American pentru Istorie Naturală să se conecteze cu noua expoziție T. Rex: The Ultimate Predator în cadrul căreia “Regele Dinozaur” în vârstă de 66 milioane de ani revine la viață în VR,” a declarat Chris Chin, GM al Vive Studios. “Abia așteptăm ca fanii dinozaurilor de pretutindeni să experimenteze această producție incredibilă și foarte apropiată de realitate a Vive Studios în casele lor.” a mai declarat acesta.

Rex: Skeleton Crew poate fi acum descărcat, iar noii membri Infinity pot începe de astăzi trial-ul gratuit de 2 săptămâni și pot primi acces la gaming VR nelimitat precum și la beneficii exclusive precum titluri gratuite, promoții de weekend și conținut premium pe Viveport Video.