Ce indicative au primit noile Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus

309

Cele mai aşteptate telefoane de la Samsung pentru perioada următoare sunt modelele Galaxy S8 şi S8 Plus, noile vârfuri de gamp pentru 2017, urmaşii modelelor S7 şi S7 Edge, lansate anul trecut. Noile telefoane sunt deja testate de şefii Samsung.

Telefoanele ar urma să fie prezentate în cadrul unui eveniment special ce va avea loc pe data de 18 aprilie, organizat la New York, dar există şi speculaţii că acestea ar putea fi prezentate mai devreme la MWC 2017, care are loc între 27 februarie şi 2 martie la Barcelona.

În timp ce aceste lucruri mai pot fi dezbătute, iată că anumite lucruri au fost clarificate. Nume precum Galaxy S8 sau Galaxy S8 Plus, sunt denumiri comerciale, care pot fi identificate uşor de publicul care le cumpără. Sunt denumiri de marketing. În schimb, companiile lucrează cu indicative, cu serii, iar modelele menţionate mai sus şi le-au primit pe ale lor.

Modelul Galaxy S8 a primit seria SM-G950X, iar S8 Plus a primit seria SM-G955X, acestea fiind indicativele pentru piaţa globală. “X”-urile de la finalul seriei va fi înlocuit de altă literă în funcţie de regiunea în care va ajunge sau de operatorul care vor vinde telefoanele.

Aceste serii sunt importante pentru compania producătoare, distribuitori, pentru retaileri şi operatori pentru că le pot folosi mai uşor în acte. Pentru noi, pasionaţii de tehnologie, aceste serii sunt importante că aşa le putem depista mai uşor în testele de referinţă, în listele cu stocuri telefoane ce urmează să fie livrate astfel încât să aflăm cât mai repede ce se întâmplă cu ele şi ce noutăţi aduc.