Cătălin Marinescu pleacă din ANCOM pentru funcția de șef al Diviziei de Strategie a ITU

271

Președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), Cătălin Marinescu, a anunțat că va ocupa funcția de șef al Diviziei de Strategie a Uniunii Internaționale de Telecomunicații (ITU), începând din prima parte a lunii mai.

”Mi-am dat demisia pentru aveam o altă oportunitate de carieră, a fost o decizie a mea. Spre binele meu, și spre binele organizației, în sensul că la un anumit interval de ani trebuie să vină un suflu nou. Demisia mea nu a avut nicio legătură cu politica. Am urmat o procedură de recrutare normală și lungă, care a început de anul trecut”, a declarat Marinescu.

Potrivit acestuia, mandatul său se terminase la ANCOM în aprilie 2015 și a decis să facă acest pas. Funcția de la ITU va fi de Head Corporate Strategy Division în cadrul Secretariatului General, adică șef al Diviziei de strategie. ”Voi prelua funcția în prima parte a lunii mai. Demisia de la ANCOM va intra în vigoare începând din aprilie’, a explicat Cătălin Marinescu.

Președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), Cătălin Marinescu, și-a dat demisia, vineri, din funcție, pentru a putea prelua șefia diviziei de strategie din cadrul ITU.